Zdravé opalování s kosmetikou HELAN

Čas slunění přichází, a proto je velmi důležité zamyslet se, jak budeme chránit nejen svou pokožku, ale také pokožku našich nejmenších.
Pleť malých dětí je velice citlivá a její vývoj je ukončen přibližně ve třech letech. V prvních třech letech je tedy náchylná na jakékoli změny. Naše i dětská pokožka si zaslouží maximální ochranu, aniž bychom do svého těla nechali pronikat zbytečné chemické látky. Vhodnou kosmetikou je přírodní kosmetika HELAN, která svým zákazníkům poskytuje širokou škálu solární kosmetiky nejen na opalování, ale také kosmetiky po opalování.

Solární kosmetika HELAN

Solární kosmetika HELAN poskytuje ochranu před UV zářením, je vyrobena z účinných látek rostlinného původu v té nejvyšší bio kvalitě. Její testování probíhá na univerzitě ve Ferraře, není testována na zvířatech, neobsahuje parabeny ani těžké kovy a barviva. V jejím sortimentu naleznete komplexní kosmetiku na opalování i kosmetiku po opalování. Vybrat si můžete ze tří řad:

  • Monoi de Tahiti
  • Kosmetická řada na opalování Monoi de Tahiti je jemně parfémovaná opalovací kosmetika obsahující vonný olej monoi. Tato sada obsahuje opalovací krémy a mléka, sprchové gely, balzámy na vlasy, ale i tónovací a BB krém.

  • Vogliadisole
  • Sortiment řady Vogliadisole obsahuje kosmetiku pečující o tělo i vlasy. V jejím složení naleznete blahodárné přírodní oleje z malin nebo melounu. Obsahuje také minerální ochranný filtr bez NANO částic.

    V této kosmetické řadě naleznete nejen krémy na a po opalování, ale také sprchové gely po opalování, vlasové masky a navíc také makeup vhodný pro letní líčení.

  • Sole Bimbi
  • Opalovací SOLE BIMBI je pro pokožku našich nejmenších absolutně bezpečná. Neobsahuje konzervační látky, barviva, ani jiné chemické látky. Pro naše děti je vhodná především díky tomu, že je hypoalergenní. Kosmetika na opalování SOLE BIMBI obsahuje výtažky z heřmánku, měsíčku lékařského i aloe vera gelu. Všechny tyto látky pomáhají zklidnit a zároveň hydratovat pokožku. V obsahu této kosmetiky naleznete také jojobový, olivový nebo mandlový olej.

Jakou další solární kosmetiku nabízí italský výrobce HELAN?

Veškeré kosmetické produkty nejen z dětské řady LINEA BIMBI naleznete v našem eshopu tendenceesence.cz. Zaručujeme vám absolutní záruku bezpečnosti a maximální ochranu opalované pokožky.