Nastávající a kojící maminky potřebují kvalitní kosmetiku

Také nastávající maminky si období těhotenství a při kojení zaslouží kvalitní péči o jejich pokožku. Všechny víme, že nás mohou potkat v průběhu těhotenství strie na bříšku, stehnech i prsou, a proto je dobré proti nim efektivně bojovat již od počátku těhotenství.

Nezapomínejte na intimní hygienu

Žádná žena by neměla podceňovat intimní hygienu. Stejně jako dbáme o krásu svého obličeje nebo skvělou postavu, pak bychom měly věnovat dostatek péče také našim intimním partiím.

Kosmetika pro děti v bio kvalitě

Poskytněte vašemu miminku tu nejjemnější péči, kterou si zaslouží. Správnou volbou je rozhodně kosmetika, která je šetrná k jejich sametově hebké pokožce. Důležité je pro dětskou pokožku dostatečná hydratace a výživa.

Nejčastější chyby v péči o vlasy

Korunou krásy každé ženy jsou její vlasy. Také pro mnoho mužů představují vlasy velmi důležitou součást jejich vzhledu. Ne každý však ví, zda se o své vlasy stará opravdu dobře a s kvalitními přípravky.

Proč hledat kosmetiku bez chemie?

Dopřáváte svému tělu pravidelnou péči, ale přemýšleli jste někdy nad složením vaší kosmetiky? Koupila jste si novou kosmetiku za skvělou cenu a těšíte se na její účinky?

I muži si zaslouží kvalitní péči o pleť

Zapomeňte na to, že k péči o vaši pleť vám postačí pěna nebo mýdlo na holení, štětka a břitva či žiletka. Je dávno známé, že o pleť se starají nejen ženy, ale také muži. V koupelně nepotřebujete plno kosmetických přípravků, ale bez některých by se vaše pleť neměla obejít.

Opalování na horách, chráníte se dostatečně?

Chystáte se na hory, ať už na lyže nebo na túry, a přemýšlíte, co vše si s sebou musíte vzít? Seznam bude jistě dlouhý, protože v zimě potřebujete mnohem více vybavení než v létě. Nicméně na co rozhodně nesmíte zapomenout je kosmetika na opalování a po opalování.

Nepříjemné červené žilky v obličeji

Nepříjemné a nehezké červené žilky! Postihnout mohou kohokoli, mladé i starší, nejen ženy, ale také muže. Na jednom se shodneme všichni, nikdo je na svém obličeji nebo krku nechce. Chcete se jich zbavit? Máme pro vás několik rad, které vám pomohou červené žilky zamaskovat, nebo rovnou odstranit!