Pečujte o svou pokožku i v těhotenství a době kojení

Čekáte miminko nebo se z něho již těšíte? Pak jistě přemýšlíte nejen nad tím, co jíte, ale také jakou kosmetiku používáte. Jestliže používáte běžně dostupnou kosmetiku, pak do svého těla i do těla vašeho miminka pouštíte velké množství chemické látky.

Kosmetika bez chemických látek

V posledních několika letech se mnoho z nás přiklání nejen ke kvalitě, ale také ke společenskému dopadu kosmetiky, kterou používáme. K takové kosmetice jistě patří přírodní kosmetika HELAN.

Zamilujte si kvalitní přírodní kosmetiku

V posledních několika letech se stále častěji setkáváme s kosmetikou, která má nejen blahodárné účinky na naši pleť, ale je také ekologicky šetrná vůči přírodě a není testována na zvířatech. Nenaleznete v ní žádné chemické a konzervační látky.

Jak pečovat o pokožku v zimě?

I přesto, že zima ještě neudeřila ve své plné síle, je potřeba myslet na vaši pokožku a dodat ji dostatečnou péči, aby netrpěla ani v teplotách kolem nuly. Nejčastěji dochází k jejímu choulostivění při přechodech z tepla a sucha do chladu nebo až mrazu.

Nezatěžujte svoji pokožku a dejte přednost kosmetice bez chemie

Pakliže patříte k těm lidem, kteří dávají přednost kosmetice bez chemie, pak vás jistě potěšíme nabídkou našich kosmetických přípravků, které neobsahují živočišné prvky, chemii a konzervační látky a navíc nebyly testovány na zvířatech.

Dětská pokožka zaslouží jemnou péči po celý rok

Chcete svému děťátku dopřát kvalitní přírodní kosmetiku, která mu dodá dostatečné množství minerálů, ochrání ho před UVA a UVB, neobsahuje konzervační látky a barviva a maximálně ochrání jeho pokožku? Pak rozhodně nešlápnete vedle při volbě přírodní kosmetiky z dětské řady LINEA BIMBI od italského výrobce HELAN.

Vyrážíte na hory? Nezapomeňte opalovací krém!

Divíte se, proč píšeme o opalovacím krému v lednu? Máme pro to svoje důvody. Víme, že spousta lidí odjíždí do hor lyžovat, ale ne všichni myslí na svoji pokožku. Jen si vzpomeňte, jak se při jasné obloze sluneční paprsky odrážejí od sněhu a jak pálí do očí. Stejně tak působí na pleť obličeje, který je vystavený slunci.