Jak působí mráz na naši pleť?

Ano, už je to tu. První mrazíky se nám dostávají pod kůži a je tedy nejvyšší čas, abychom se začali pravidelně starat o naši pleť. I přesto, že se svědomitě staráte celý rok o svou pokožku, věřte, že v zimě je to potřeba dvojnásobně.

Kvalitní přírodní kosmetika v podobě vánočního dárku

Vánoce se nezadržitelně blíží a je nejvyšší čas začít shánět dárky. Nedělejte si starosti s přemýšlením nad vhodnými dárky. V případě, že chcete svým blízkým pořídit kvalitní a přírodní kosmetiku, pak jste na správném místě.

Lze připravit pleť na zimu a mrazivé počasí?

Pomalu, ale jistě se blíží konec roku a s ním také chladné až mrazivé počasí. Naše pleť bude trpět, ale my ji můžeme dopřát dostatečnou výživu a péči, kterou nám naše pokožka několikanásobně vrátí.

Pomůže kvalitní šampón proti padání vlasů?

To, že šampón dovede udržet naši hlavu a vlasy čisté, není žádná novinka. Dokáže nám také pomoci od lupů, ale navíc existují šampóny, které dovedou stimulovat vlasové váčky a aktivovat tak růst vlasů a zamezit jejich vypadávání.

Vlasová kosmetika na přírodní bázi

Léto, a to i to babí, je v nedohlednu a začíná pošmourné, uplakané podzimní počasí. Naše tělo se připravuje na chladné období a je tedy nejvyšší čas, abychom mu dodali energii. Energii budou potřebovat i naše vlasy, protože je budeme více než často schovávat pod klobouky a různé čepice.

Přírodní vůně do bytu

Jak si představujete voňavý byt? My jako vyvětraný, s vůní vypraného prádla a čerstvě upečené bábovky. Častěji se ale můžeme setkat s bytem, který je cítit po zvířecích mazlíčcích, cigaretách nebo různých vůní linoucích se z kuchyně, a to nemusí být příjemné ani nám, ani našim návštěvám.

Péče o zralou pleť pro 40+

Snad každá z nás touží po mladistvém vzhledu a pleti bez vrásek. Bohužel čas je neúprosný a dříve či později se začne projevovat také na naší pokožce. Platí jedno obecné pravidlo, čím zralejší pleť, tím hlubší péče.

Po koupeli dopřejte své pokožce hydrataci

Pomalu, ale jistě se připravujeme na babí léto a je na čase podívat se, jak se slunění odrazilo na naší pleti. Po koupeli je tedy velice důležitá hydratace vaší pokožky. Hlavním důvodem proč je hydratace důležitá je především zdraví vaší pokožky a v neposlední řadě její vzhled.