Dětská kosmetika HELAN v BIO kvalitě

Snad každý rodič touží po tom, aby svému dítěti mohl dopřát maximální péči, pohodlí a bezpečí. Důležitou součástí našich životů je také dostatečná hygiena. V posledních několika letech se snažíme vracet k principům přírody a nejen v jídle, ale také v kosmetice chceme co největší podíl přírodních látek na úkor těch chemických.

Kvalitní kosmetika pro každou ženu

Na kosmetickém trhu naleznete celou řadu kosmetických přípravků různých řad a od mnoha výrobců. Jak ale zjistit, která je ta nejlepší pro vaši pleť, která při výrobě nejméně škodí přírodě, není testována na zvířatech a další důležitá kritéria?

Svědění v intimních partiích po vánocích? Nic neobvyklého.

Mnoho žen se po vánočních svátcích potýká s nepříjemným svěděním v intimních partiích, které může být zapříčiněno vyšším příjmem cukru, než je obvyklé. Není nic nepříjemnějšího než nekomfortní pocit. Jak předcházet případné kvasinkové infekci a řešit ji pokud nastane?

Novoroční detoxikace pleti

Svátky přejídání, pohody a klidu jsou opět za námi, a tak je nejvyšší čas podívat se, co všechno to cukroví, salámy, klobásky, alkohol a jiné dobroty napáchaly s naší pletí. A věřte, že nic z tohoto naší pleti nepřidá.

Bio kosmetika HELAN pro děti

Chcete dopřát svým dětem maximální péči také v podobě kosmetiky pro děti? Pak zapomeňte na kosmetiku z obchodních řetězců. Přírodní kosmetika HELAN je skvělou variantou dětské kosmetiky v bio kvalitě.

Kosmetické sady HELAN

Vánoce se nezadržitelně blíží a vy přemýšlíte, čím obdarovat své milované. Snad každého z nás potěší dárkové balení kosmetiky. Není však kosmetika jako kosmetika.